Sider

onsdag 6. april 2011

Evolusjonsteorien er irrasjonell.

Hvis evolusonsteorien var sann, ville det ikke vært noe rasjonell grunn til å tro det!

Hvis evolusjonsteorien var sann, da er alle evolusjonisters tanker bare et nødvendig resultat av kjemiske reaksjoner over tid.

Derfor en evolusjonist si at ”evolusjonsteorien er sann”. Ikke på grunn av rasjonell tankegang, men som en nødvendig konsekvens av blind/tilferdig kjemi.

Alle vitenskapelige metoder forutsetter at den menneskelige tanke ikke bare er kjemi.

Rasjonalitet forutsetter at vi har frihet til å bevisst vurdere ulike valg, og velge det beste.

Evolusjonsteorien undergraver alle forutsetninger for rasjonell tankegang, og ødelegger da muligheten for kunnskap og vitenskap.

2 kommentarer:

 1. Dette viser helt klart at du ikke vet noe om evolusjonsteorien. Denne videoen er en kort forklaring på hvordan evolusjon fungerer.

  http://www.youtube.com/watch?v=YZwUV-auY4w&feature=channel_video_title

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Da de fleste mutasjoner er skadelige, og "naturlig utvelgelse" ikke kan velge de vekk, grunnet bl.a. nær-nøytrale mutasjoner og støy, samt kostnadene ved utvelgelse, og da det å få flest avkom har lave arveegenskaper, ser vi at artene degenereres genetisk, og naturlig utvelgelse fungerer som en stabiliserende effekt, som hindrer hurtig degenerering.

  Artene tilpasser seg miljøet, men mister informasjon i prosessen.

  Men dette var uansett ikke poenget med dette innlegget. Poenget her er at i en verden, bare styrt av udirigert evolusjon/kjemi der alt; også de kjemiske reaksjonene i hjernen vår blir styrt av naturlovene, kan vi ikke på en rasjonell måte finne ut at evolusjonsteorien er sann, da rasjonell tankegang krever muligheten til å ta kunne ta frie valg.

  MVH Jørgen.

  SvarSlett